Interview over werkdruk en verandering in het onderwijs

Hoi!

 

Ik wil jullie graag vertellen over een interview waarin ik Laryssa Aijal heb verteld over mijn mening over de werkdruk in het onderwijs en het lerarentekort dat op steeds meer scholen zichtbaar wordt.

 

Laryssa heeft deze zomer drie weken geblogd, omdat ze graag wilde weten wie de leraren op de basisschool waren, wat hun idealen waren en of ze die onder hun hoge werkdruk en met te weinig collega’s nog wel waar konden maken.

Ik vertel maar wat graag over het onderwijs en mijn visie daarop. Laryssa en ik hebben dan ook meer dan een uur gesproken en daar is dit interview uitgekomen: https://deleraard.wordpress.com/2017/07/03/sylvia-drijver-23/

Op haar blog DE LERAAR(D) Op zoek naar de idealen van de basisschoolleerkracht onder druk, kun je het interview met mij en haar andere blogs teruglezen. Zeker een aanrader!

 

Laat me weten wat je ervan vindt!

 

Liefs,

Juf Sylvia

Geschreven door

Geef een reactie