Kinderboekenweek: verhalen vrijdag – Je bent zo jong als je je voelt

Hoi!

 

Het verhaal van deze vrijdag past helemaal bij het thema van de kinderboekenweek: voor altijd jong!

 

Het leuke van dit verhaal is dat ik dit verhaal vroeger zelf echt heb meegemaakt 🙂 waargebeurd met mijn eigen opa. We zijn thuis met drie zusjes en vroeger kwamen opa en oma op ons passen en dan deden we samen allemaal leuke dingen, waaronder tikkertje. Dat lees je in dit verhaal: Op het ‘dakkie’. Het spreekwoord van deze week is, geheel in het thema van de kinderboekenweek, ‘je bent zo jong als je je voelt.’

Klik hier voor het verhaal van deze week.

 

Helaas is mijn lieve opa nu bijna een jaar geleden overleden aan melanoomkanker. Ik draag dit verhaal dan ook aan hem op, omdat hij ‘voor altijd jong’ was en dat voor mij ook altijd zal blijven! <3

 

Ik hoop dat jullie genieten van dit leuke verhaal met een hele speciale betekenis voor mij!

 

Liefs,

Juf Sylvia

 

 

 

Geschreven door

Geef een reactie