Posters

Hoi!

 

Gister heb je allemaal materiaal kunnen vinden om je bord helemaal spik en span te maken en vandaag wil ik wat ideeën delen over posters die je in de klas op kunt hangen om de lege muren toch een beetje op te vrolijken 🙂

 

 

 

 

Maar eerst… wil ik wat anders delen.

Ik was vroeger bang om fouten te maken en niet zo’n beetje ook. Het was niet dat ik het antwoord niet wist, maar het delen met de rest van de groep, dat hoefde voor mij niet. Ook op de middelbare school hield ik er niet van om de beurt te krijgen. In gesprek met een lerares van mij vertelde ze mij toen een uitspraak die ik nooit ben vergeten. Fouten maken mag. Waarom zit er anders een gum achterop een potlood? Hoe waar is dat?! Nu ben ik in de klas nog steeds niet de eerst die zijn vinger opsteekt om het antwoord te geven, maar ik doe dit wel al meer dan vroeger en ik denk dat deze spreuk ook zeker voor veel kinderen op de basisschool duidelijk kan maken dat het maken van fouten niet erg is. Daarom heb ik hier een poster van gemaakt.

 

Om de poster te downloaden klik je hier.

 

 

Op internet heb ik nog meer van dit soort inspirerende posters en uitspraken gevonden die ik graag met jullie wil delen.

 

De poster van juflisanne.com

 

Hoe tof is deze uitspraak van Pipi Langkous?! Dit is een van mijn favoriete uitspraken!

 

Deze poster zorgt dat je niet steeds dezelfde complimentjes geeft

 

Vergelijk met jezelf in plaats van anderen is de boodschap van deze poster.

 

Deze poster vertelt je dat je je eigen plan moet trekken

 

Via http://topwijs.nl/topposters/ kun je ook nog allerlei gratis posters downloaden!

 

Geschreven door

Geef een reactie